11 marzo 2015


Del 3 al 5 de març es va celebrar en Salesians de Saragossa la IV Trobada de Projectes Europeus d’educació escolar i formació professional, que va congregar a 31 participants d’escoles Salesianes Espanyoles i de països Europeus (Alemanya, Itàlia, Polònia, Hongria, Bòsnia).

En la trobada va haver-hi una sessió de formació, disseny i actualització de programes Europeus, igualment es va iniciar en aquests projectes a participants d’escoles que no tenien experiència en programes finançats per la UE.

Igualment es van formar grups per a intercanviar iniciatives, idees  i bones pràctiques en projectes que s’estan treballant pensant en una cooperació pràctica en el futur immediat. (Proyecto Empleabilidad, Proyecto Extra-Car, Proyecto ICT, Proyecto Small Companies, Proyecto European youth in need, Proyecto Tables&Co, Proyecto Let’s build the city.)

També es va parlar de la sol·licitud de la Carta de Movilitat de Formació Professional "VET Mobility Charter", la formació d’un consorci a nivell nacional per a presentar projectes més amplis i la creació d’una web amb informació d’empreses per a Formació en Centres de Treball (FCT) on puguem acudir a l’hora de col·locar als nostres alumnes amb Beca Erasmus de Grau Superior.
La valoració de la Trobada va ser molt positiva per part dels participants, destacant la col·laboració dels centres Salesians d’Espanya i d’Europa sempre tenint present, com a Don Bosco, el futur dels joves.

També et pot interessar …