10 marzo 2015

El passat dilluns 9 de març a Algeciras es va realitzar l’acte protocol·lari de lliurament de la I Edició dels Premis Acció Social APM Terminals, amb el reconeixement a la casa salesiana d’Algeciras mitjançant l’AMPA Maria Auxiliadora per l’organització del Cros Maria Auxiliadora que en aquest any celebra la seva XXXVII edició.

Al costat de la proposta salesiana han estat premiats en aquesta edició els projectes presentats per Banco de Alimentos del Campo de Gibraltar (Adquisició nova cambra frigorífica); Cáritas San José (Ajuda a famílies necessitades); Associació Ambae (Menjador infantil "Els meus petits"); Reyes Magos 98 (Recollida de Joguines); Club Deportivo Immaculada (Foment Atletisme Categories inferiors); Associación Club Altés (Foment d’Activitats Esportives Extraescolars) i Plataforma de Solidaridad Vecinal (Horts urbans compartits). Cadascuna de les associacions ha comptat amb el suport d’un treballador d’APM Terminals com a encarregat de presentar i apadrinar el projecte.

En un ambient cordial, el director general d’APM Terminals Algeciras, Javier Lancha de Micheo, va agrair el treball diari de totes les associacions i va destacar el compromís desinteressat dels padrins amb els diferents projectes i el seu important impacte a la zona, "APM Terminals ha col·laborat en nombrosos projectes durant tots aquests anys a Algeciras i la seva comarca. No obstant això el que es fa mai és suficient. Amb aquests Premis pretenem fer un pas més i millorar a poc a poc també en aquest aspecte social ".

Després de l’acte, els treballadors i directius d’APM Terminals van acompanyar als representants de les associacions a visitar i conèixer les seves instal·lacions. La quantia total dels premis d’aquesta primera edició supera els 20.000 euros, rebent l’associació de Pares i Mares d’Alumnes una quantitat de 1.000 €.
 

 

També et pot interessar …