10 marzo 2015

Els guanyadors de la IV edició del concurs fotogràfic solidari "Un viaje a la Esperanza" organitzada per Entarachen-VOLS, la delegació de la ongd VOLS a Huesca han estat:
 
Millor fotografia: Carlos Andrés Cordero per " Paraíso abandonado".
Millor fotografia de projecte d’ONG: Marina Martinez López per "Toothbrush".
Millor sèrie fotogràfica: Javier Arcenillas per "Agua".
 
Entarachén-VOLS, organitza aquest concurs fotogràfic solidari amb la intenció de donar a conèixer la realitat dels països menys desenvolupats a través de les imatges de fotògrafs professionals i amateurs. El concurs té un doble objectiu, per una banda artístic, donar a conèixer aquestes belles i impactants fotografies, i de l’altra social, sensibilitzar sobre la realitat que es viu en aquests països.
 
Aquí podeu veure les fotografies de l’acte de lliurament dels premis.
 
X Jornades de Sensibilització ‘Construyendo Solidaridad’
 
D’altra banda, del 7 al 15 de març, des de l’ONG també s’han organitzat les "X Jornades de sensibilització" Construyendo Solidaridad ", adreçada a joves i adults.
 
Programa:
 
– Dijous 12 de març: Cafè-tertúlia amb diferents ONG de la província d’Osca. Títol: "Consum responsable i comerç just, des del productor fins al consumidor". Hora, 20 h. Lloc: Sala Genius de la cafeteria Bendita Ruina. Moderador, Juan Vela, president de la FAS Osca. Entrada lliure a tots el interessat en el tema.
 
– Dissabte 14 de març: Xerrada de Fulvia Fieni i Sevastiano Longhi, voluntaris a Etiòpia amb l’ONG italiana Amici di Sidamo, amb el títol: "Una experiència de voluntariat professional i de llarga estada"; Lloc, sala de mitjans del col·legi salesians. Hora: 20h.
 
– Diumenge 15 de març: Cinefòrum solidari: pel·lícula: "Oro Negro". Comentada per J. Miguel Capapé (Cooperativa Un café diferente). Lloc, sala de mitjans del col·legi salesià. Hora, 20 h.

 

– Exposició de les fotos finalistes del IV concurs de fotografia solidària "Un viaje a la esperanza", del 7 al 15 de març. Lloc: nau 2 del Centro Cultural Matadero.

També et pot interessar …