9 marzo 2015

El passat 7 de març, al teatre del Col·legi Salesià de San José del Valle, va tenir lloc l’estrena de l’espectacle 200showdonbosco, un complet esdeveniment en el qual no van faltar la música en directe, la dansa, la màgia, el clown, la chirigota , el cor flamenc, el rock i l’oració. Una activitat posada en marxa pel centre de Salesians Cooperadors de la localitat amb el suport de la comunitat i de tota la família salesiana per celebrar el bicentenari de Sant Joan Bosco. Els assistents van mostrar la seva sorpresa per l’alt nivell tècnic musical i per la frescor d’un espectacle que "recordava les clàssiques vetllades salesianes".

Com a representants de la Inspectoria Maria Auxiliadora van acudir els consellers José Luis Aguirre i Alejandro Guevara, a més del Consell Provincial de l’Associació de Salesians Cooperadors que va manifestar així el seu suport al projecte fent autèntics malabars per arribar a aquesta posada en escena.

Sis mesos d’assajos i treball dur van culminar amb l’estrena d’una representació que a partir d’ara es converteix en "La Caravana de Don Bosco" i que arribarà entre nombrosos llocs a ciutats com Jaén, Úbeda, Córdoba, Montilla o Granada. Tots el diners recaptats aniran destinats als pisos del projecte Buzzetti de la Fundació Proyecto Don Bosco que des del primer minut va fer seu un projecte que mourà a 90 persones en cada representació.

A més, l’estrena va possibilitar la presentació de "Cor Salesià", himne d’aquest xou que ha estat compost per Nico Montero, recent Premi Bravo de la música, un tema intimista, emotiu, enganxós i amb una lletra que transporta a Valdocco de Don Bosco, els patis sempre oberts.

 

També et pot interessar …