6 marzo 2015

El cap de setmana passat, 45 joves i 15 animadors de grups FOC provinents de Badalona, Parròquia Sant Joan Bosco, Horta, Sant Boi, Sant Vicenç, Sabadell i Rocafort han participat en un “Congrés Arqueològic”, tema principal de la trobada.

Després dels retrobaments i tenint la panxa ben plena, el Congrés ha permès descobrir la figura de Jesús a través de tallers diversos: la música que ens parla de Jesús, pregària i silenci, la figura històrica de Jesús, com pregava Jesús? i els rostres de Jesús.
 
Això ha fet que, després de berenar, tots “excavem” en el nostre interior i dissenyem el perfil de Jesús. Després d’un petit descans, hem començat l’eucaristia que seguiria diumenge i en l’evangeli se’ns ha preguntat: qui diem que és Jesús per nosaltres? Amb aquest interrogant hem anat a sopar i després… el joc de nit ha fet que els participants del “Congrés”, quedessin atrapats en una visita a una piràmide per maledicció del faraó Emilitep III dels Salesianòfides.
 
Després d’una nit d’eufòria i “antidisturbis”, vam despertar amb tot el viscut el dia interior i amb la cançó “tu y jo” del grup Mecano per anar obrint boca. El matí va ser molt intens i va estar marcat pels testimonis d’esperit salesià i de parella com exemple d’estil de vida.
 
La trobada ha finalitzat amb el final de l’Eucaristia i amb la certesa de que Jesús és present en cadascú de nosaltres, i per recordar-ho una foto de Jesús composada per les fotos de tots nosaltres i una gran alegria per tots els moments viscuts.
 

També et pot interessar …