5 marzo 2015

Joves de 15 a 17 anys dels centres i associacions juvenils de la Comunitat Valenciana, Murcia i Zaragoza, participaran en el Marchabosco 2015, que tindrà la seua base, per primera vegada, en Salesians Cartagena del 20 al 22 de març.

 

Sota el lema ‘200 petjades i més’, la delegació de pastoral juvenil ha organitzat aquesta trobada d’itinerari amb l’objectiu de proposar als joves un cap de setmana ple de travessies, marxes per la muntanya, contacte amb la naturalesa, jocs, divertiment i reflexions sobre l’estil salesià i Don Bosco, englobat en la celebració del Bicentenari del seu naixement.

Igual que Don Bosco feia eixides al camp amb el seu joves, els salesians de la zona centre de la Inspectoria acompanyaran diversos centenars de xics i xiques en aquest recorregut. Els participants, dividits en nivells recorreran una ruta propera a les instal·lacions de la presència salesiana, els més xicotets, i pernocten en les instal·lacions salesianes. Mentre que els majors, recorreran una ruta una mica més llarga, fent nit en un alberg. El diumenge s’uniran tots els joves en les instal·lacions salesianes per a una eucaristia final de comiat.

Aquesta trobada es realitza per primera vegada a Cartagena, fins ara s’havia desenvolupat a Alacant o a Borriana.

Les Trobades d’Itinerari proposats als joves de la zona centre de la Insepctoria es realitzen des de fa més de trenta anys. El primer d’ells, la trobada Amigos de Domingo Savio (ADS) està dirigit a xiquets de tercer de Primària a segon de Secundària. El segon, és el Marchabosco, dirigit a joves de tercer de Secundària a primer de Batxillerat i finalment el Campobosco dirigit a joves des de segon de Batxillerat. Un jove es pot unir a aquestes trobades en qualsevol moment, sense necessitat d’haver participat en els anteriors.

 

 

 

 

També et pot interessar …