3 marzo 2015

Des de fa diversos anys, a Utrera es desenvolupa el projecte denominat ‘No dudaría en volver a reí‘. És una actuació al voltant d’un grup de nens i nenes en risc d’exclusió social. L’associació juvenil Aldaba és la que es troba darrere d’aquest treball els voluntaris i animadors realitzen d’una forma completament desinteressada.

Un total de 28 nois i noies, amb edats compreses entre els 6 i els 18 anys. Són infants de la barriada de La Paz que reben el suport i l’atenció dels voluntaris i els inculquen educació en valors, així com reforç en els seus estudis, que té continuïtat en el període estival gràcies a l’escola d’estiu i al campament de l’oratori.

És per això que "Aldaba" està organitzant un dinar solidari a benefici de l’esmentat projecte. L’esdeveniment s’ha programat per al proper diumenge dia 8 de Març a les 14: 00h al menjador del Colegio Salesiano Ntra. Sra. del Carmen, en què a més es comptarà amb diferents actuacions d’artistes de la nostra localitat.

El preu d’aquest dinar serà de 20 €, dels quals 10 € seran de donatiu. També és possible col·laborar amb l’entrada ‘Taula 0’, amb un cost de 10 € que es destinaran a contribuir en aquesta gran tasca social que l’Associació Juvenil Aldaba desenvolupa. Les entrades poden ser recollides a la porteria del col·legi Salesià (San Juan Bosco, 13).

El projecte és una realitat gràcies als mitjans amb els que l’associació juvenil compte, a les donacions desinteressades de persones i comerços locals, anomenats ‘Amics de Aldaba’, i a la col·laboració de la Casa salesiana d’Utrera i l’Excm. Aj. D’Utrera. Tantmateix, aquells ciutadans que vulguin fer alguna donació tenen a la seva disposició un compte a l’entitat CajaSur BBK: 0237 0312 60 9168050067.

També et pot interessar …