3 marzo 2015


El col·legi salesià Sant Joan Bosco de València va estrenar, en la nit del divendres 27 de febrer, un nou musical sobre la vida de la mare de Don Bosco. Un espectacle concebut per la comunitat educativa d’aquest centre amb el nom de “200, Mamà Margarita, el musical”, per a commemorar el Bicentenari del sant fundador dels salesians.

Centenars de persones de tota la comunitat educativa-pastoral van acudir al teatre del col·legi per a assistir a la representació d’aquesta obra inèdita. Sobre l’escenari el protagonisme es va repartir entre alumnes, ex alumnes, pares, mares, professors, salesians, educadors i personal d’administració i serveis. Tots junts, en una autèntica experiència de comunitat i convivència que ja ha fet història en la vida d’aquesta casa i de tots i cadascun dels quals formen part del projecte. Un musical fet per i per a tota la família salesiana.

Els assistents van poder presenciar a més de 150 persones en escena, amb edats des dels 5 als 50 anys, tots coordinats a la perfecció. Van destacar, entre uns altres, l’originalitat del guió i els diàlegs, l’excel·lent qualitat de la música, la implicació dels actors, els sorprenents i emocionants balls, els magnífics decorats, l’impecable vestuari i atrezzo, així com els sorprenents jocs de llums i ombres creats pels tècnics.

Segons els seus autors, aquest és el primer musical sobre mamà Margarita que s’estrena en la Congregació Salesiana. Ella va ser un personatge decisiu en l’educació humana i cristiana de don Bosco quan era xiquet i adolescent. Ella li va acompanyar en els anys de seminari… Ella va acceptar ser la mare també dels xics que don Bosco acollia en l’Oratori.

Aquesta és una història que transcendeix els límits del temps i l’espai. La personalitat de Mamà Margarita, quallada de valors profunds, és un model que ha fascinat a tots els que han pogut acostar-se una miqueta més a la seua figura, a través d’aquest espectacle. Ella va ser capaç de superar greus dificultats i va forjar una vida de llegenda. En aquesta obra el seu personatge brolla del passat per a projectar-se cap al futur.

Finalitzat el musical, Juan Peris i José Joaquín Gómez, directors del col·legi i d’aquesta presència salesiana, respectivament, van donar les gràcies a tota la companyia, formada per 250 persones, i van lliurar uns detalls especials a tots els equips que es van encarregar de la música, producció, vestuari, escenari i coreografies, així com als tècnics d’il·luminació i audiovisuals.

L’esdeveniment va concloure amb un curt però sentit “Bona nit” del director de la casa: “Som una gran família educativa. Bona nit ens done Déu”. Aquest musical podrà seguir gaudint-se en els pròxims dies, ja que comptarà amb tres representacions més: el 6, 7 i 8 de març.

Més fotos

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); text-align: justify; }p.western { font-family: «Times»; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: «Times»; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: «Times»; font-size: 10pt; }a:visited { color: rgb(128, 0, 128); }a.western:visited { }a.cjk:visited { }a.ctl:visited { }a:link { color: rgb(0, 0, 0); }a.sdfootnotesym-western { font-family: «Cambria»; font-size: 12pt; }a.sdfootnotesym-cjk { font-size: 12pt; }a.sdfootnotesym-ctl { font-family: «Cambria»; }

Es poden seguir totes les novetats de “200, Mamà Margarita, el musical” en:

@SalesianosVSJB –almohadil
la;200elmusical

facebook.com/ColegioSalesianoSanJuanBoscoValencia

SalesianosSVASJB

salesianos.edu/valencia.sanjuanbosco

 


També et pot interessar …