3 marzo 2015

El passat 25 de febrer es va dur a terme la renovació de la Professió Religiosa de Jesús María Ortega Tapia, germà salesià de la Casa Virgen de las Nieves de Granada.
 
Jesús María va renovar el seu lliurament a Déu amb la seva afirmació a la Congregació Salesiana i a l’Església en una celebració presidida pel conseller Alejandro Guevara, en representació del provincial de la Inspectoria Maria Auxiliadora, i acompanyat pels germans de la comunitat granadina, entre els quals es trobaven l’equip formatiu i la resta de companys de formació.

"He renovat la meva professió religiosa com a Salesià de don Bosco. És una gran alegria per a mi. Que Déu m’ajudi a donar-me completament a la seva missió pels joves". Amb aquestes paraules compartia Jesús María en xarxes socials l’alegria de la renovació.
 
La Professió religiosa es fa després del noviciat on un hi ha temps per conèixer el carisma, la història, l’espiritualitat de la Congregació salesiana i posteriorment opta de forma lliure i conscient per la vocació religiosa, realitzant la Primera Professió. En aquest moment s’assumeixen per primera vegada i públicament els tres vots: de pobresa, castedat i d’obediència. A partir d’aquest moment el que professa es compromet a complir per espai d’un any, després del qual, anirà renovant la seva promesa.

Des de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora s’estén la felicitació Jesús María Ortega Tapia per la seva renovació en el lliurament a la vocació al servei dels joves.

També et pot interessar …