2 marzo 2015

EUKARIFEST- Llinars del Vallès 21,22 de febrer 2015
 
El cap de setmana passat joves de tot Barcelona es reunien un cop més per compartir la seva fe i passar dos dies envoltats de felicitat, festa i pregària.
 
Els JOVES 1-2-3, participants de Grups de Fe de les cases salesianes de Badalona, ??Sabadell, Martí Codolar, Horta, Parròquia Sant Joan Bosco, Sant Vicenç dels Horts i Sant Boi van començar el dia rebent una polsera de diferents colors corresponent a cadascun dels grups de l’Eukarifest, tema principal d’aquesta aventura.
 
Després de començar a amarar-se de l’ambient i un cop menjats, la primera part de l’EUCARISTIA (que es va allargar tot el dia!) Es va presentar juntament amb la paràbola de "Els deixebles d’Emmaús" i la sev corresponent reflexió individual i grupal, deixant-nos veure que ell "va entrar per quedar-se". Després d’un petit descans per berenar, van arribar EL PERDÓ i l’ACCIÓ DE GRÀCIES de la mà d’uns tallers que es van viure des d’una nova i diferent perspectiva, però no menys profunda.
 
Al caure la nit l’amor més pur es va converitr en el principal protagonista de la trobada durant el moment de la PAU i la partició del pa. I no ens oblidem d’aquesta romàntic sopar a la llum de les espelmes restants dels tallers. Val a dir que la manca de llum no va fer més que augmentar les ganes de jugar al Bicentconcurs i demostrar quin grup dels presents tenia major coneixement salesià, o sort.
 

 

Després de la gran eufòria nocturna, va arribar el matí carregat de testimonis de VIDA i FE que ens recorden que això no es viu sol. Una pàgina més, escrita en aquestes vides, que acaba amb un pa sota el braç de cada participant com a record i amb grans sensacions i pregàries per seguir escrivint.

També et pot interessar …