27 febrero 2015


Salesians Sant Joan Bosco de València promou un nou musical sobre la vida de la mare de Don Bosco. Es tracta d’un espectacle concebut per la comunitat educativa d’aquest centre amb el nom de «200, Mamà Margarita, el musical», amb el qual es commemora el Bicentenari del sant fundador dels salesians.

Està previst que milers de persones assistisquen a la representació de l’obra, que s’estrena pròximament en el teatre del col·legi i que comptarà amb 6 representacions: els dies 27, 28 de febrer i 1, 6, 7 i 8 de març.

Est és un treball realitzat de forma totalment altruista i que va començar a forjar-se en 2014. Per primera vegada, es realitza un musical on el protagonisme està repartit entre alumnes, ex alumnes, pares, mares, professors, salesians, educadors i personal d’administració i serveis. Tots junts, en una autèntica experiència de comunitat i convivència que ja ha fet història en la vida d’aquesta casa i de tots i cadascun dels quals formen part del projecte. Un musical fet per i per a tota la família salesiana.

La companyia que dóna forma a l’obra està formada per 250 persones entre música, actors, ballarins, decorats, attrezzo, tècnics i personal de vestuari. Sobre l’escenari hi haurà 150 persones amb edats que van dels 5 als 50 anys.

És el primer musical sobre mamà Margarita que s’estrena en la Congregació Salesiana. Ella va ser un personatge decisiu en l’educació humana i cristiana de don Bosco quan era xiquet i adolescent. Ella li va acompanyar en els anys de seminari… Ella va acceptar ser la mare també dels xics que Don Bosco acollia en el Oratori.

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); text-align: justify; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: «Times»,serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: «Times»,serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: «Times»,serif; font-size: 10pt; }a:visited { color: rgb(128, 0, 128); }a.western:visited { }a.cjk:visited { }a.ctl:visited { }a:link { color: rgb(0, 0, 0); }a.sdfootnotesym-western { font-family: «Cambria»,serif; font-size: 12pt; }a.sdfootnotesym-cjk { font-size: 12pt; }a.sdfootnotesym-ctl { font-family: «Cambria»,serif; }

Síguenos en:

@SalesianosVSJB –almohadilla;200elmusical

facebook.com/ColegioSalesianoSanJuanBoscoValencia

SalesianosSVASJB

salesianos.edu/valencia.sanjuanbosco

 

Horario de representaciones:

Viernes 27 de febrero (22 horas)

Sábado 28 de febrero (20 horas)

Domingo 1 de marzo (18 horas)

Viernes 6 de marzo (22 horas)

Sábado 7 de marzo (22 horas)

Domingo 8 de marzo (18 horas)

També et pot interessar …