19 febrero 2015

En els últims mesos  circulava la veu  i es parlava en diverses reunions nacionals i mundials. Però veure iniciar els treballs és una altra cosa: és com un punt ferm, una certesa, un pas endavant sense retorn. Finalment, després de tantes expectatives i referències, la companyia Rigamonti, que és la principal fabricant, va començar els treballs de la "Casa Don Bosco" per a l’Expo de Milà 2015.

Dit així sona fàcil, poques i simples accions: decidir, reunir els treballadors, posar en marxa els mitjans i avançar. En lloc d’això, es va començar des de fa molt, mesos abans. I pas a pas es va arribar al punt de partida: el 4 de febrer el personal va entrar en l’espai assignat i després de comprovar i planificar els últims preparatius es van iniciar els treballs, dels quals es pot veure el progrès a la seva pàgina de Facebook.
 
 

 
Actualment encara no hi ha massa a veurehi , però així va ser per a Don Bosco, que va començar a veure l’Oratori quan encara no hi era. Casa Don Bosco parlarà d’això, del sant educador dels joves, nascut fa dos-cents anys; l’amor i dedicació per a la seva educació; de la Família Salesiana que en part i de les moltes cases al món, que segueixen la valuosa missió de formar bons cristians i honestos ciutadans a la terra, perquè un dia siguin afortunats habitants del cel.

Casa Don Bosco comptarà, però també mostrarà i presentarà els testimonis del sistema educatiu promogut per ell. Casa Don Bosco serà un espai viu i dinàmic, una petita casa capaç d’aportar gran calidesa i familiaritat.

Casa Don Bosco no només estarà allà: estarà a tot arreu on hi ha membres de la Família Salesiana i educadors que es dediquen als joves. Expo Milà 2015 reuneix el món, el mateix en què està present l’obra de la Família Salesiana, que vol donar honor, però sobretot continuïtat i impuls, a la missió entre els joves.

És possible seguir l’Expo Don Bosco a
Facebook.
 
Twitter:
 
 

 
 
Contactes
 
Per a presentar projectes i activitats:
 
Per a informaions:
 

També et pot interessar …