18 febrero 2015


Showing Film Awards, concurs internacional de curtmetratges i espots, obri la seua quinta edició, que en esta ocasió tindrà com a tema d’inspiració La Lleialtat. En esta quinta edició es pretén que els jóvens de diferents països expressen, en un llenguatge audiovisual, una realitat humana, vital i transcendent.

Showing Film Awards aposta pel llenguatge audiovisual per a transmetre qüestions universals, i al mateix temps quotidianes, que permeten als jóvens reflexionar sobre elles i aportar la seua visió. Este concurs oferix visibilitat de jóvens talents cinematogràfics davant d’un jurat internacional d’experts, així com productors, directors, guionistes, actors i professionals del sector que acudixen a la gala d’entrega de premis. Poden participar tots aquells jóvens les edats dels quals estiguen compreses entre els 17 i els 25 anys (complits a data del 2 d’abril de 2015) .

El termini d’inscripció està obert fins al 2 d’abril de 2015, només n’hi ha prou amb omplir el formulari d’inscripció que es facilita en esta pàgina web i per a qualsevol dubte pot consultar les bases o contactar amb l’equip de Showing Film Awards en contacto@showingfilmawards.com Els premis s’entregaran l’una gala que tindrà lloc a finals d’abril de 2015 a Madrid, i correspondran 5.000$ al primer premi, 1.000$ al segon premi, 500$ al tercer premi i un diploma per als accèssits.

També et pot interessar …