18 febrero 2015

Convocats pel Delegat Regional, Luis Fernando Álvarez, es va dur a terme la reunió de Delegats provincials (SDB i FMA) que acompanyen els Consells Provincials de les set Províncies en què està dividida la Regió: Portugal, Barcelona, Bilbao, Lleó, Madrid, Sevilla i València.

Al matí, després d’un moment de pregària, es va revisar la programació fixada al mes de setembre en què van destacar les celebracions del Bicentenari.

Després un dinar fraternal, la reunió va seguir mirant cap al futur i veient com es pot millorar, si és possible, la posada en marxa del que queda per complir dels objectius. Després, es van tractar altres temes que des de la Delegació Regional es vol que arribin als delegats locals:
 
L’acompanyament dels Salesians Cooperadors (hi ha cursets que estan fent ja algunes persones); la participació en el III Congrés Regional, que se celebra al juny a El Escorial; els exercicis a Buenafuente del Sistal (juliol 2015); el pelegrinatge als Llocs Salesians (agost 2015), dins del projecte vocacional "3×3 de les nostres fe"; l’Escola de Delegats a celebrar el juliol de l’any vinent (2016).

Després d’una revisió de la reunió, es va convocar a la propera que tindrà lloc, si Déu vol, al juny, abans del començament del Congrés.
 

També et pot interessar …