13 febrero 2015


El 5 de febrer va tenir lloc la visita a Ontinyent del missioner salesià Guillem Tortosa. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez i la regidora de política social, promoció cultural i ciutadania, Paula Garcia, li van rebre en l’ajuntament i van aprofitar per a escoltar de primera mà els projectes que s’estan desenvolupant actualment i les necessitats existents.

Guillem Tortosa va visitar també el Conservatori professional de Musica, al com va agrair l’ajuda rebuda al projecte de Touba, Mali, durant dos anys consecutius. El conservatori a través de dos concerts solidaris, ha destinat 1.300 euros al Mali, per a beques escolars i equipament de la biblioteca de l’escola de secundària en Touba. Va exposar les necessitats actuals del projecte així com la delicada situació que viu en país. D’altra banda, es va proposar per a pròxims anys la col·laboració en activitats de sensibilització destinades a l’alumnat del conservatori. Va rebre el donatiu d’últim concert realitzat pel conservatori al maig de 2014.

El missioner va estar acompanyat durant la visita pels representants de la ONGD Salesiana ‘Jóvenes y Desarrollo’, Jose Luis Azorín i Eva Caballero, i pel salesià, Javier Zudaire.

Guillem Tortosa que ha treballat durant més de 15 anys a Mali. Actualment es troba a Espanya restablint-se d’alguns problemes de salut i ha volgut aprofitar la seua estada per a agrair l’ajuda que han rebut d’aquesta ciutat.

També et pot interessar …