12 febrero 2015

El col·legi Salesians La Cuesta va premiar el passat 10 de febrer a l’Obra Social "la Caixa" per la seva col·laboració amb el programa del centre destinat a l’escolarització d’infants de famílies amb escassos recursos econòmics. L’aportació de l’Obra Social "la Caixa", que porta més de deu anys donant suport a aquest projecte, va beneficiar a 50 estudiants el curs passat, la majoria residents al barri de la Candelaria i altres zones de la Cuesta, al municipi de la llacuna. Aquesta col·laboració es destinarà principalment a costejar els llibres i l’uniforme.

A recollir el premi, consistent en una figura de Don Bosco, fundador de la congregació Salesiana, van acudir-hi el director d’àrea de negoci de CaixaBank a Tenerife Centro-El Hierro, Óscar Fernández, i la directora de l’oficina d’aquesta entitat a La Costa , Lucía Medina. Durant l’acte, el director del col·legi, Pedro Yedra, va agrair el suport d’aquesta entitat i va destacar la importància d’ajudar a les famílies desfavorides, especialment en un moment de crisi com l’actual, perquè els seus fills continuïn estudiant. En aquest sentit, ha recordat que Salesians La Cuesta té entre els seus objectius la lluita contra l’abandonament escolar.

També van rebre un obsequi altres col·laboradors del projecte, com l’empresa de restauració Serunión i diversos donants particulars.

El programa de suport a l’escolarització de Salesians La Cuesta es nodreix d’aportacions tant del propi col·legi com externes, per tal de cobrir totes les necessitats (matrícula, material, transport, menjador, uniforme, …) d’un alumne sense recursos . La valoració dels beneficiaris la realitza Càritas.

També et pot interessar …