11 febrero 2015

A través d’un comunicat s’ha donat a conèixer aquesta informació que mira a 2017 amb el procés de reorganització de les actuals inspectories. El text complet pot llegir-se a continuació:

"La Mare General de les Filles de Maria Auxiliadora amb el seu Consell confirma la proposta del procés i la data de constitució de la nova Inspectoria.

Des de fa gairebé tres anys, instades per les línies d’acció que traçava el Capítol General XXII, "El més gran és l’amor", les Filles de Maria Auxiliadora d’Espanya i Portugal iniciar un camí de discerniment per tal d’impulsar i garantir la vitalitat carismàtica de la nostra presència a Espanya.

Aquest camí ha desembocat en el disseny del Projecte Comú Alegra’t. Una de les seves opcions contempla la creació de la que anomenem Nova Inspectoria, fruit del procés de reorganització de les quatre actuals: Barcelona, Lleó, Madrid i Sevilla.

Amb alegria, us comuniquem que Sor Yvonne Reungoat, la nostra Mare General, amb el consentiment del seu Consell, ha ratificat la data de constitució d’aquesta nova Inspectoria, que es preveu per al 5 agost 2017.

Les Filles de Maria Auxiliadora manifestem la nostra voluntat de comptar amb tots els que, amb nosaltres, comparteixen la missió, perquè junts, ampliem la mirada, sent missioneres d’esperança i alegria, (Cf. CG XXIII), en aquest camí apassionant i de construcció d’un futur en comunió, buscant la voluntat de Déu per als joves, i amb ells, fidels al carisma que Ell va regalar a D. Bosco i Mare Mazzarello, per a l’Església i el món.

Confiem en la vostra pregària i la vostra coresponsabilitat, que sempre ens acompanyen i en l’auxili de Maria, la nostra Mare i Mestra.

9 febrer de 2015

Memòria de la B. Eusebia Palomino "

També et pot interessar …