6 febrero 2015


L’alumne del Grau Superior d’Electricitat de Salesians Saragossa, Eusebio Galatanu,  va participar en el els campionats de Formació Professional  Aragón Skills 2015, obtenint la medalla de plata.
“Veure la satisfacció dels nostres alumnes, les seues destreses i capacitats, en el desenvolupament d’aquestes proves tan exigents, és el que ens anima en el centre a participar en aquests campionats i posar tots els mitjans humans i materials per a fer-ho possible” afirma Alberto Espinosa, tutor en el Word Skills Aragó.

La prova que va tenir lloc el 27 de gener en el Centre públic integrat de formació professional Piràmide d’Osca, estava organitzada perquè els competidors pogueren mostrar les seues destreses, al llarg d’un dia. Les proves consisteixen en un muntatge pràctic d’un quadre elèctric, amb el benentès que es posseeixen els coneixements teòrics necessaris per a dur a terme aquest treball.

El Departament d’Electricitat del centre obté per tant, amb aquesta, la seua tercera medalla en aquests campionats, un or i dues plates, així com un bronze en la seua única participació en World Skills Spain.

World Skills Aragó és el Campionat d’Aragó de Formació Professional, organitzat pel Departament d’Educació, Universitat, Cultura i Esport del Govern d’Aragó, i enquadrat en l’organització nacional World Skills Spain i en la internacional Word Skills. Té com a objectiu principal promocionar els ensenyaments de Formació Professional estimulant i motivant a alumnat i professorat, millorant així la qualitat de la formació. Al mateix temps cerca reconèixer la labor del professorat, creant un punt de trobada entre empreses, professors i estudiants, fomentant així les relacions entre els diferents centres formatius d’Aragó.

També et pot interessar …