3 febrero 2015

Un grup de 24 alumnes del Col·legi Salesià de la Cuesta visitarà el Parlament d’Estrasburg el proper 13 de març convidats per l’Oficina a Espanya del Parlament d’Europa. Aquesta representació ve avalada per l’esforç realitzat pel centre salesià a través del seu equip "Cèl·lula Europa" en Projectes d’intercanvis europeu, la creació d’un context bilingüe a les aules i el seu compromís de potenciar l’europeisme entre els alumnes del centre educatiu.

Aquesta Jornada d’Euroescola consisteix en una trobada entre alumnes de tots els països europeus que acudiran com a representants de les seves nacions al Parlament d’Estrasburg. Seran tres jornades de treball en què Salesians La Cuesta representarà Espanya durant un d’aquests dies acompanyats per altres dos centres que recolliran el testimoni a les següents jornades.

L’equip Cèl·lula Europa ja s’ha posat mans a l’obra per organitzar aquesta activitat en la qual els joves de la Cuesta viuran una experiència inoblidable a la casa de tots els europeus.

També et pot interessar …