28 enero 2015

En arribar el mes de gener la il·lusió omple cada racó de les cases salesianes. Aquesta frase cobra vida en comprovar el protagonisme de la màgia entre les nombroses activitats programades per celebrar la festa de Sant Joan Bosco. El sant torinès, considerat el Patró dels Mags i Il·lusionistes, rep aquest reconeixement històric des de la celebració del congrés nacional de màgia de Segòvia de 1953, any en què es va prendre la data del 31 de gener pel seu exemple d’educació i evangelització a els joves amb l’ús d’aquest noble art.

Amb aquest sentit les diferents presències salesianes de la ciutat de Sevilla organitzen el proper divendres 6 de febrer, a les 20:00, en sessió única, l’espectacle "La Màgia de Don Bosco".

Després de l’èxit del musical "Gràcies Don Bosco" arriba el torn dels il·lusionistes del Círculo Mágico Internacional Don Bosco (CMIDB) i de la Asociación Sevillana Magia i Música, units en la posada escena d’una prometedora Gala en honor a Sant Joan Bosco dins dels actes del Bicentenari del seu naixement. Gràcies a cinc mags arribats de diferents zones de Madrid, Cádiz i Sevilla, es portarà "la il·lusió, de manera preferencial, als més desesperançats", tal com diuen en l’ideari del CMIDB. És per això que tot el que es recapti amb les entrades anirà destinat a la posada en marxa d’un pis per a joves extutelats que s’està preparant a la Parròquia Salesiana de Jesús Obrero, al Polígon Sud de Sevilla.

La Gala tindrà lloc al teatre del Col·legi Salesià de la Santísima Trinidad (Sevilla), i comptarà amb el suport de totes les cases salesianes de la ciutat, en les quals ja es poden adquirir les entrades amb el donatiu de 5 €. o amb les participació a la Fila 0, per a tots aquells que vulguin col·laborar amb la causa i no puguin assistir-hi.

 
 

També et pot interessar …