27 enero 2015

Rafael García va fer de presentador del ramet de sainets que componia l’obra de Fabián García.

"Merengue con coco" és un sainet de Carlos Etxeba que demostra com la dolçor pot aconseguir el que l’amenaçadora mentida s’atreveix a robar, la gràcia dels autors descobreix la importància de guanyar-se la confiança de les persones per al bé.

"¡Grita que no te oigo!"  de Raimundo Francés mostra una situació jocosa que es dóna a la sala d’espera d’una consulta mèdica entre tres dones de diferents generacions on els mòbils incomuniquen i provoquen malentesos. La coincidència de tres generacions mostra molts tòpics de la vida quotidiana que porten a prejutjar situacions.

"Yo soy la malpagá" i "¡Pepe, la niña está embarazá!" de Raimundo Francés mostren la baralla d’una parella per dos situacions que comprometen la vida en comú i que ens fan pensar fins on podem arribar.

Finalment, "Un día es un día" dels Germans Quintero és una obra coral on es retrata una situació que no acaba com comença a causa dels inesperats canvis de situacions que es van donant i que condueixen a la necessitat de compartir per ser feliç .

Magnífica vetllada teatral on els actors fan l’ullet constant al públic fent-li còmplice de les situacions. Els actors es van veure acompanyats per l’afecte del públic que els va agrair amb múltiples aplaudiments l’esforç per fer-riure.
 

També et pot interessar …