23 enero 2015


Els alumnes de 4º de Secundària de Salesians Alcoi Sant Vicent Ferrer que cursen l’optativa d’Informàtica han participat en el Concurs APP Inventor aconseguint un excel·lent resultat en el concurs organitzat per l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi.

En el saló d’actes de la EPSA el 16 de gener, va tenir lloc el lliurament de premis del concurs APP Inventor, concurs de programació d’aplicacions mòbils per al sistema operatiu Android. El centre es va presentar amb tres aplicacions amb alumnes de cambra de Secundària que cursen l’optativa d’Informàtica. Diet Builder, L’Armari de l’Alzheimer i Que vinguen carregats!

Al final de totes les exposicions en el saló de Graus d’Escola Politècnica el jurat va decidir atorgar el tercer premi a l’aplicació Que vinguen carregats! un joc on l’usuari ha d’arreplegar els paquets que pugen els patges a la balconada. I en quarta posició i com a millor idea del concurs, L’Armari de l’Alzheimer per a ajudar a localitzar les peces de vestir a persones amb aquesta malaltia.

Els premis van ser tabletas, bateries extra per als mòbils i altaveus per a mòbil. Va haver-hi 61 aplicacions presentades en total, amb participants d’instituts i centres educatius de Villena, Bocairent, Ontinyent, València, Cocentaina, Muro i Alcoi i 128 alumnes participants en total.

“Totes les aplicacions tenien darrere molt temps extra per part de les alumnes. Des del centre pretenem fomentar així la cultura de l’esforç a través d’activitats com les d’aquest tipus” segons han explicat para salesianos.edu.

També et pot interessar …