20 enero 2015


L’Escola d’Alimentació és una iniciativa de la Fundació Eroski nascuda amb la vocació de fomentar una alimentació sana i uns hàbits de vida saludables entre els ciutadans.
El Programa Educatiu de l’Escola d’Alimentació ensenya als xiquets i xiquetes durant la seua etapa escolar a menjar sa i créixer forts. 
Durant les últimes setmanes, alumnes i alumnes de 3º, 4º i 5º de Primària del col·legi Salesià de Saragossa, han participat en el PEAHS, Programa Educatiu en alimentació i Hàbits Saludables, dins del pla “Energia per a créixer” que organitza la Fundació Eroski.

Els alumnes es van desplaçar a un dels supermercats Eroski on es va realitzar aquest taller. En aproximadament una hora i mitja se’ls va explicar: la piràmide alimentària, l’etiquetatge dels aliments, com estan distribuïts els aliments en àrees dins del supermercat, etc..
A més els xics van realitzar un exercici pràctic que consistia a fer la compra real per a una setmana amb els productes que ells consideren necessaris i seguint sempre les pautes d’una alimentació saludable.

Aquest taller va concloure amb un esmorzar a força de tot tipus de fruites, amb una atractiva presentació. Cada alumne va rebre un diploma personalitzat i un obsequi.
Aquesta activitat ha tingut molt bona acollida per part dels alumnes.

També et pot interessar …