20 enero 2015

Aquest any es compleixen dos-cents anys del naixement del fundador dels salesians esdevingut el 16 d’agost de 1815. La casa salesiana de Monzón ha volgut remarcar el caràcter extraordinari de la festivitat d’enguany amb l’organització de diversos actes al voltant dels tres principals patronatges que l’Església catòlica ha atorgat a Don Bosco: la formació professional, la màgia i el cinema.

 

Com a escola de formació professional el centre educatiu recordarà el carisma de Don Bosco en la formació dels joves i el món del treball amb l’organització d’unes jornades tècniques-professionals del 19 al 23 de gener. Dissabte 24 li tocarà el torn a la màgia amb el (ja) Setè Festival de Màgia Sant Joan Bosco. Finalment la setmana cultural del 26 al 30 de gener girarà al voltant del món del cinema. La celebració eucarística per a tota la família salesiana del dia 31 posarà punt final a aquesta inauguració del bicentenari.
 
Tot i que les activitats estan dirigides principalment als joves, principals protagonistes d’aquesta festa, també hi ha activitats per als educadors salesians, els antics alumnes i les antigues alumnes, els pares i mares de família, i qualsevol que se senti amic o amiga de Don Bosco .

També et pot interessar …