13 enero 2015

El matí del passat dijous 8 de gener, una dolorosa notícia s’escampà ràpidament entre tota  l’Associació d’Antics Alumnes Salesians de la Girona i la Comunitat Salesiana: el traspàs de l’estimat President de l’Associació, l’Andreu Garriga. La nit del dimecres 7, dos salesians de la Comunitat, després d’una trucada d’urgència de l’esposa del finat, l’havien visitat a la clínica de Girona per a procurar-li els darrers auxilis espirituals i acompanyar l’esposa Maria Teresa i el fill Andreu.

Dos dies més tard, el dissabte 10 de gener, després d’un dia d’exposició de les seves despulles al tanatori de Girona –  Mèmora, fou traslladat al Santuari de Maria Auxiliadora de Pont Major per a la celebració de la Santa Missa i enterrament. L’església oferia un aspecte impressionant per la presència d’Antics Alumnes Salesians de Girona, companys, col·laboradors i amics, encapçalats per la família i la Comunitat Salesiana de Girona.

El salesià Rev. Pare Antoni Samsó, Consiliari de l’Associació, presidí la cerimònia envoltat pels companys salesians, pel Delegat Provincial dels Antics Alumnes P. Josep Mascaró i pel Rector de la parròquia, Mn Ricard Sarrà.
 
El record i les lloances a la figura del nostre estimat Andreu, coincidien unànimement a insistir en la seva bondat manifestada amb una admirable senzillesa a l’abast de tothom que el tractava. “Enterrem avui, germans, un home bo”, fou el centre de l’homilia del P. Samsó. Un home de fe al servei de la família, de l’Associació d’Antics Alumnes de la que fou un fidel i sacrificat servidor. Un home orgullós de la formació que havia rebut a la casa de Don Bosco: valors humans al servei de la seva feina i dels seus col·laboradors; un home enamorat de la seva família a la que va transmetre l’alegria de viure, mantenint-se sempre fidel a les seves dues devocions predilectes, ideals de la seva vida:  Maria Auxiliadora i Sant Joan Bosco.
 
El nostre sincer condol a la seva viuda Teresa, al seu fill Andreu, néts i família i a tota l’Associació d’Antics Alumnes de Girona.
 
Que descansi en la Pau del Senyor.

També et pot interessar …