8 enero 2015

Recentment, els components de l’Associació de Discapacitats Físics de Villena van lliurar els premis  del concurs de redacció que aquesta associació organitza, després de la participació dels alumnes en la Campanya de sensibilització escolar sobre la discapacitat: “Munaiky, sigues com sigues”.

El segon premi de redacció va ser concedit a María Sirera per la història titulada “El colp que em va canviar” i el primer va recaure en Pablo Bernabé per la seua redacció “El món està bé…però no per a tots”.

Un dels representants de l’Associació es va dirigir a tota l’etapa de secundària amb la intenció de sensibilitzar als alumnes presents, posant l’accent a valorar que les diferències entre les persones  no les fa menys vàlides per a la vida sinó que simplement canvien les seues necessitats per a la realització de determinades activitats.

AMIF “Associació de Persones amb Discapacitat Física de Villena i Comarca” és una entitat sense ànim de lucre es crea en 1.999 amb la finalitat de ser resposta a la situació desventajosa que viu el col·lectiu de persones amb discapacitat. Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida tant de les persones amb discapacitat com de les seues famílies de Villena i Comarca en tots els nivells, facilitant l’accés als recursos i serveis de la comunitat.

També et pot interessar …