8 enero 2015

Els dimarts i divendres d’octubre a desembre del 2014, 20 joves de la ciutat de Girona han participat del projecte Mira, Pregunta’t i Creix , liderat per la Plataforma d’Educació Social (PES) dels Salesians a Girona, en el marc del projecte “Espai Jove”.

L’objectiu principal del projecte ha estat oferir a aquests joves experiències i vivències diferents a les més comunes per despertar-los inquietuds i reflexionar sobre el seu projecte de vida.

Això s’ha fet mitjançant tutories individuals, dinàmiques grupals, sortides i visites per conèixer diferents perfils professionals, experiències d’altres joves amb qui poder-se emmirallar i sessions de creativitat i coaching.
 
S’ha visitat àmbits professionals tant diversos com: perruqueria canina, atenció als infants, ramaderia i agricultura, cura del propi cos i la imatge, mossos d’esquadra i policia, tècnic d’esports, infermeria i socorrisme.
 
La valoració, tant dels joves com dels tècnics, ha estat molt positiva ja que per part dels joves els hi ha suposat conèixer diferents realitats, motivar-se i activar-se en el seu procés formatiu. La majoria d’ells han estat derivats a diferents cursos ocupacionals i/o formatius. Per part dels tècnics, ha suposat una experiència pilot molt engrescadora i inspiradora per a projectes futurs.  

També et pot interessar …