7 enero 2015

L‘alumne salesià Víctor Faes ha resultat guanyador del concurs ‘Postal Nadalenca Fundació C.D. Alcoià’. El dissabte 20 de desembre, el director, la tutora i altres professors van acompanyar i als seus pares a arreplegar el premi que se li lliure en la tenda oficial del C.D. Alcoià. Víctor és actualment alumne de 3º B de Primària en el col·legi.

Els alumnes del segon cicle de Primària del Col·legi salesiano Sant Vicent Ferrer d’Alcoi han participat en l’última edició del concurs organitzat per la Fundació C.D. Alcoià.

El lliurament va tenir lloc en el Centre Comercial Alzamora, concretament en la tenda oficial del C.D. Alcoià. Els premis van ser lliurats per César Puig, president de la Fundació.

El premi del accésit va consistir en un lot de productes oficials del CD Alcoià i una samarreta signada per tots els jugadors de la primera plantilla.

La Fundació C.D. Alcoià és una entitat sense ànim de lucre creada amb la finalitat de desenvolupar projectes i accions esportives, culturals i socials dirigides als xiquets i joves de la localitat d’Alcoi i la comarca.

Els principals beneficiaris d’aquesta important labor són els xiquets i joves, per la qual cosa tots els projectes i accions que duu a terme la Fundació estan basats a mantenir la il·lusió dels joves, promoure la vida saludable, i educar en valors per al seu desenvolupament integral en qualsevol disciplina de l’esport.

També et pot interessar …