23 diciembre 2014

Es tracta d’un Projecte que aconsegueix ja la seua tercera edició, en la qual, de nou, els xics de PCPI són els encarregats de dur-ho a terme en els tallers de Formació Professional de San Josep Artesà, juntament amb alumnes de Cicles Formatius d’Automoció, que també s’incorporen al Projecte.

Aquesta activitat pretén crear un espai on els nostres xics puguen formar-se acadèmicament, a més d’adquirir valors que els permeten orientar el seu comportament per a realitzar-se com a persones. Es tracta a més d’una activitat emmarcada en l’Aprenentatge-Servei a la Comunitat.

El Projecte consisteix en la reparació -per part dels nostres alumnes- de bicicletes usades que, prèviament, ens han sigut donades.

Una vegada condicionades, les bicis són lliurades a diferents obres socials on la majoria dels beneficiaris són xiquets: Càrites, La Caseta de Repòs, el pis d’acollida Mamà Margarita i a diversos alumnes del nostre propi centre.

Durant el curs passat lliuràrem un total de 82 bicicletes.
I, com no, un record especial al padrí del nostre Projecte, al que va ser col·laborador, amic i que sempre ens mostrava el camí a segui, el salesià Evelio Barambio, mort el 12 d’agost.

 

També et pot interessar …