21 diciembre 2014

Tretze joves actors d’Entre Amics van posar en escena quatre peces curtes d’autors valencians contemporanis en el centre juvenil de la presència salesiana Sant Joan Bosco, de València.
 
Aquest passat cap de setmana es van succeir tres representacions davant un públic que abarrotava la sala principal del centre juvenil Entre Amics. Familiars i amics van aplaudir d’allò més cadascuna de les obres representades.
 
El planter d’actors, dirigits per Jimmy Giménez, va posar en escena quatre situacions contemporànies sobre relacions entre joves, presentades amb un llenguatge natural i amb una actuació ajustada a cada estil, però sempre moderada.
 
Un moment nou va ser el de l’aparició de cadascun dels actors, els qui van anar escrivint en un mur el que significava Entre Amics per a cadascun d’ells.
 
Alberto Payá, salesià responsable del centre juvenil, va posar en relleu l’esforç realitzat per tot el taller d’art dramàtic d’Entre Amics i es va felicitar per la consolidació del teatre com a activitat educativa de temps lliure en aquest centre.

 

També et pot interessar …