19 diciembre 2014

Aquest curs ja ha començat el cicle formatiu de mecanització i el d’instal·lacions elèctriques i automàtiques en modalitat dual i a l’inici del proper curs es volen incorporar dos cicles més en modalitat dual: Gestió Administrativa i Activitats Comercials.
 
Per aquest motiu, el passat dijous 11 de desembre es va celebrar a Salesians Terrassa el Consell Assessor d’empreses de Gestió Administrativa i Comerç amb l’objectiu que les empreses representatives del sector i Institucions representatives de la ciutat  ajudin en la implantació de la Formació professional dual.
 
Els participants d’aquest Consell Assessor han estat Plana Fàbrega, Interesport, Boris, CECOT, Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, ESCODI,  Consell de la Formació Professional de Terrassa i el Departament d’Ensenyament.
 
Els temes tractats van ser: presentació del projecte, com presentar el projecte a les empreses que poden estar interessades en acollir un alumne aprenent, propostes d’adaptació del currículum a les necessitats de les empreses, la formació dels tutors d’empresa per fer un bon acompanyament de l’aprenent i com fer l’avaluació que tindrà reconeixement acadèmic. 

 

Aquest Consell Assessor forma part del projecte VET Enterprise: http://qualityplacements.eu/

També et pot interessar …