19 diciembre 2014

Aquesta activitat, que ja es realitza en diferents punts de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, consisteix en una recollida d’aliments per a nadons en totes les farmàcies dels districtes Casco Histórico, Macarena, Santa Justa, Los Remedios i Triana; zones de la ciutat en què s’ubiquen les diferents presències salesianes.

Mitjançant grups reduïts de voluntaris, ubicats en més de mig centenar de farmàcies, es convida als ciutadans a realitzar la compra de potets, farinetes i cereals, productes que posteriorment són traslladats a diferents entitats socials de la ciutat que necessiten l’ajuda generosa de tots aquells que vulguin col·laborar. Aquesta Operació Potito té com a objectiu apropar l’alegria del Nadal a totes aquestes famílies amb dificultats i escassos recursos econòmics que viuen aquestes dates sense possibilitat d’oferir als seus fills un aliment bàsic.

En aquestes setmanes prèvies s’han dut a terme tots els tràmits administratius pertinents d’una iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sevilla i s’ha llançat una campanya de difusió que s’ha estès a través de les xarxes socials amb el compte @PotitoSevilla i el hashtag OperaciónPotito, mostra de la il·lusió que hi ha per aquesta campanya en cada racó de les cases salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Cal destacar que aquesta iniciativa és una realitat consolidada en cases com Córdoba, Málaga, Montilla, Palma del Río o Jerez-Lora Tamayo, i ara li arriba el torn a Sevilla per apropar la solidaritat de la ciutat i convertir aquesta Operació en una realitat cada any durant els dies previs a la celebració del Nadal.

Des de la comissió organitzadora a Sevilla es convida a tots els que vulguin participar amb la recollida d’aliments que es dirigeixin als diferents coordinadors de Pastoral dels centres o es personin en les pròpies instal·lacions durant els dies marcats per l’operació.

Casa Salesiana "Santísima Trinidad"
María Auxiliadora, 18 E, 41008 Sevilla
Telf.: 95 441 01 09


Casa Salesianos San Pedro de Triana

Dirección: c/ Condes de Bustillo 17, 41010 Sevilla

Telf: 954 33 14 88


Colegio Mayor San Juan Bosco

Dirección: C/Salesianos, 3B 41008 Sevilla

Teléfonos: 954 41 30 61


Parroquia Jesús Obrero

Dirección: C/ Padre José Sebastián Bandarán, 0 S/N, 41013 Sevilla

Teléfono:954 62 51 50

 

També et pot interessar …