19 diciembre 2014


La tradicional representació de “El Bressol del Mesias” en Alcoi ha tingut en 2014 amb un significat especial amb motiu del bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco.

El protagonisme ha recaigut en actors adults que o bé tenen relació amb la Presència Salesiana a Alcoi o bé, en el seu moment, com a xiquets, van participar en els diferents papers del popular Belén que se celebra any rere any en el teatre de Salesians Sant Vicent Ferrer.

Com no podia ser d’una altra forma, la cita ha comptat amb la participació de persones vinculades a la Presència Salesiana a Alcoi com el seu director, Vicente Enrique Picó.
L’elenc ho van completar el grup Tesalín, els Col·legis Salesians Joan XXIII i Sant Vicent Ferrer, l’Associació d’Antics Alumnes Salesians, el Centre Juvenil Pinardi, la Filà Alcodians i l’Atlètic Salesià, a més d’altres representants de Salesians Cooperadors i ADMA. El propi ajuntament d’Alcoi, encapçalat per l’alcalde Antonio Francés, tampoc va voler deixar escapar l’oportunitat de col·laborar en la posada en escena d’una representació històrica que, possiblement, no tornarà a repetir-se amb aquest exclusiu cartell d’actors.

Les funcions van tenir lloc el 12 i 13 de desembre en el Teatre de la presència salesiana. Els 200 col·laboradors van fer possible un any més aquesta entranyable i tradicional representació nadalenca.

També et pot interessar …