18 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

Tot i que degut als problemes de les obres, s’hagué de modificar el circuit, i no obstant els tres dies de “pont” el Col·legi es va omplir una vegada més d’atletes de totes les edats. Tant els nostres corredors menuts com els seus familiars pogueren gaudir d’un dia esplendorós en climatologia i de gran emoció en el pla esportiu. Es pot afirmar que més de 400 atletes van prendre part en la nostra tradicional prova.

"Les curses van ser molt emocionants, algunes van acabar en renyidíssims sprints. El nivell de les marques dels primers classificats va ser realment meritori, així com l’esportivitat i el saber estar de tots els participants que de forma entusiasta van anar arribant a meta tractant de fer-ho d’allò millor possible, superant els seus propis límits. S’hi ha de destacar l’absència d’incidents i caigudes en les eixides, encara que la quantitat de corredors és gran i la velocitat a la qual se’n ix molt forta" expliquen des del departament d’esports.    

La major participació va ser , com n’és habitual, aquella de les categories d’Educació Infantil de 3 a 5 anys i els de Primària.

La prova absoluta tingué com a clar dominador a Jesús Sepulcre, rere un any d’absència per motius laborals tornà a guanyar, exhibint un estil i una velocitat què es pot veure en una cursa d’elit. El nostre profe-atleta Alejandro Macià va haver de conformar-se amb un meritori subcampionat en una edició el qual es va observar que segueix augmentant la participació en esta categoria sènior masculina. Cristina Torregrosa va ser la guanyadora  en la categori femenina, quelcom comença a ser habitual.

Entre la resta de les curses s’ha de destacar la renyidíssima arribada de la categoria aleví femenina, el la qual Ana Guilló s’imposava a Marta Morales a la línia de meta, o l’autoritat i l’estil que demostraren atletes com Paloma sala, Carlos Dueñas o Pablo Agulló, entre altres, per tal d’imposar-se en les seues respectives curses. Per no deixar-nos a cap atleta guanyadors, adjuntem el quadre del mateixos-as.

 

 

També et pot interessar …