15 diciembre 2014

Cooperador salesià i enamorat de l’experiència educativa de Don Bosco, el 28 gener 2015 recollirà a Madrid el premi Bravo, rebent el testimoni de l’anterior guardonada Montserrat Caballé.

Els premis concedits són els següents:

– PREMIO ¡BRAVO! ESPECIAL: Mons. Enrique Planas
– PREMIO ¡BRAVO! DE PRENSA: Juan Lara, excorresponsal de l’Agència EFE en El Vaticano y actual director Regional de l’ Agència EFE a Andalucía.
– PREMIO ¡BRAVO! DE RADIO: P. Manuel Muñoz, director de "La Misa en España" a RNE i presentador d’ "Horizonte" a Radio Exterior d’España.
– PREMIO ¡BRAVO! DE TELEVISIÓN: Julián del Olmo, Director de "Pueblo de Dios" a TVE.
– PREMIO ¡BRAVO! DE CINE: European Dreams Factory, distribuidora cinematogràfica.
– PREMIO ¡BRAVO! DE MÚSICA: Nico Montero, cantautor.
– PREMIO ¡BRAVO! DE NUEVAS TECNOLOGÍAS: IMisión, plataforma de evangelización digital.
– PREMIO ¡BRAVO! AL TRABAJO DIOCESANO EN MEDIOS DE COMUNICACIÓN : P. Fermín de Mieza, Director de la revista "El Santo" i col·laborador de mitjans de comunicació social a Cantabria.
– PREMIO ¡BRAVO! DE PUBLICIDAD: Campaña de comunicació del Domund 2014 – Obras Misionales Pontificias (OMP).

El Jurat ha estat presidit per Mons. Joan Piris Frigola, Bisbe de Lleida i membre de la CEMCS i també han format part: D. Fernando Martínez Vallvey, Degà de la Facultat de Comunicació de la Universitat-tat Pontifícia de Salamanca; Rafael Ortega, president de la Unió d’Informadors i Periodistes d’Espanya (UCIP-E); D. Jesús de las Heras, director de la revista "Ecclesia"; José Luis Restán, director editorial i adjunt al president de la Cadena COPE; D. Isidro Catela, director de l’Oficina d’Informació de la Conferència Episcopal Espanyola; Juan Orellana, director del Departament de Cinema de la CEMCS; Carlos Granados Director de l’B.A.C; D. Ulisses Bellón, director del Departament de Premsa de la CEMCS, i D. José Gabriel Vera Beorlegui, director del Secretariat de la CEMCS, que ha actuat com a secretari del Jurat.

NICO MONTERO, 23 ANYS AL SERVEI DE LA FE I DE L’ESGLÉSIA.

23 anys cantant des de la gratuïtat amb l’única raó de portar al Déu de la Vida a través de la seva música. 11 discos que des de sempre ha ofert gratis a la seva web www.nicomontero.com i dels que, però, ha distribuït més de 60.000 còpies fins al moment i que li ha significat de rebre un DISC D’OR. Ha escrit 4 obres de Teatre- Musical que s’han representat en moltes ciutats espanyoles i americanes. Va cantar a Cuatro Vientos davant Joan Pau II i un milió de joves el 2003, va representar a Espanya en el Festival de San Remo (Itàlia-Jubilmusic) l’any 2004, i el 2011 va inaugurar la JMJ cantant a l’escenari central de Cibeles el seu conegut "Ferms en la Fepremiosbravo".

Més de mil concerts a l’esquena, en col·legis, parròquies, Teatres, presons, Sales Culturals, Pubs, Universitats, davant tota mena de públics, edats i òrbites de pensament. Acompanyat de la seva banda: lowcost band, els últims esdeveniments compartits amb Migueli, Martin Valverde, Luis Enrique Ascoy, Kiki Troia, Brotes de Olivo, Glenda … El 2013 va ser convocat a participar en l’enregistrament de l’himne oficial de la JMJ de Río de Janeiro, i ha col·laborat en més de 20 discos d’altres cantants i amics. De la mà de SM i Edelvives imparteix cursos i conferències sobre música i evangelització per a professors, catequistes i sacerdots per tota la geografia espanyola.

Visita mensualment la presó de El Puerto II i comparteix la seva vida i les seves cançons amb els presos. Nico és professor de Filosofia, pare de quatre fills, educador incansable, director d’un enorme IES públic de Cádiz i compositor-cantant, … però sobretot, un home de fe. 

També et pot interessar …