15 diciembre 2014

Amb la frase "Salteu, rieu, però penseu també en el gran misteri que s’està realitzant: Un Déu que es fa home!" que Don Bosco els hi deia als joves de l’Oratori l’any 1872, començava l’11 de desembre, la II Trobada de Nadal del Territori d’Huelva de la Proyecto Don Bosco. Una trobada molt especial a causa de la visita que realitzava l’Inspector Cristóbal López, President de la Fundació.

Mentre que els menors i joves es trobaven, durant el matí, inmerssos en les seves diferents responsabilitats formatives i laborals, els diferents educadors i tècnics van aprofundir sobre el significat de l’Advent, especialment en les vides com a acompanyants dels preferits d’Ell.

Durant la tarda i amb la presència de Cristóbal es va gaudir d’una celebració de la Paraula, on els menors i joves rebien la invitació que Don Bosco els realitzava a aquells nois de l’Oratori, una invitació a ser valents i felicitar les festes nadalenques a aquells que fan possible que la seva vida siguin una mica més fàcil. Posteriorment va tenir lloc les Bones Tardes l’Inspector, un moment molt especial on va parlar sobre els seus dos referents en la seva infantesa i adolescència: Don Bosco i Jesús. A continuació, després d’agafar forces amb un berenar compartit, els joves del Projecte Pisos d’Autonomia van acompanyar a Cristóbal a visitar les seves cases per tenir un moment de compartir experiències, sentiments, inquietuds, pors, somnis, en definitiva compartir vida.

Tant per als menors i joves acollits per la Fundació i per als tècnics dels diferents projectes de la Fundació a Huelva, la visita de l’Inspector ha suposat un punt i seguit en la vocació. Punt per ser un dia de reflexió, de sentir, de celebrar, un dia de paraula, i seguit perquè la Fundación Proyecto Don Bosco sigueix cridada per l’Església i per la Família Salesiana a seguir construint el Regne, i seguirà sent Llum i la Sal per a tots.

 

També et pot interessar …