15 diciembre 2014

Neix el Consorci de Pràctiques Internacionals ERASMUS +, que promourà un total de 31 beques per graduats en cicles de Graus Mitjans i Superiors de Formació Professional; es va presentar el passat divendres 5 de desembre,  a la seu de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.  

La presentació es va fer en el marc de la conferència de la xarxa europea iMOVE.  Salesians Terrassa forma part d’aquest Consorci, amb l’objectiu de donar l’oportunitat als estudiants de Cicles Formatius de l’ escola que vulguin fer pràctiques a l’estranger gaudint d’una beca per poder-les fer.
 
Lideren aquest Consorci la Cambra de Comerç i Industria de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa.
 
Aquests són els altres centres de Formació Professional que formen part del Consorci: l’INS Terrassa, INS Santa Eulàlia, INS Nicolau Copèrnic, Vedruna, INS Cavall Bernat i Cultura Pràctica.
 
 
 
 
Dins d’aquest marc de col·laboració entre les institucions locals, la fotografia de sota correspon a la formació conjunta per a desenvolupar les pràctiques internacionals i locals dels socis del projecte VET Enterprise que va tenir lloc els dies 13 i 14 d’octubre a Riga, la capital de Letònia, en la que va participar la professora de l’escola Montse Corcoy, juntament amb Sònia Pérez de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

També et pot interessar …