12 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

El musical sobre Don Bosco que està organitzant la Comunitat Salesiana del Campello té la peculiaritat que està sent preparat per més de 60 famílies de la presència salesiana.

Sis mesos de preparació, assajos i convivència van arribant a la seua fi. El pròxim 16 de gener de 2015, a les 20 hores, s’estrenarà el Musical Don Bosco (original de 1988) en el Teatre Salesià de El Campello.


Xiquets, joves i adults donaran vida al projecte que vol commemorar el bicentenario del naixement de Don Bosco. El musical endinsarà als espectadors en la vida d’un grup de joves amics del sant, i la qual volen contar amb una òpera rock.


"No amb colps", "Saps xiular?", "Em basta que sigueu joves per a estimar-vos", "No prou estimar", "Ella ho ha fet tot" i moltes altres cançons, que han marcat la història de Don Bosco en les nostres cases, ens faran reviure allò que ens va contagiar el carisma pel qual avui, portem una missió lliurada als joves.


No són artistes, ni professionals, però la dedicació, l’esforç i les ganes de celebrar l’aniversari de Don Bosco junts, els fa ser únics.


Es poden adquirir invitacions en la recepció de Salesianos El Campello, a través del 965 652 266, o reservant-la en el correu electrònic,
pastoral.campello@salesianos.edu.


Representacions: 16 de gener a les 20 hores, 17 de gener a les 17 hores, 17 de gener a les 21 hores i 18 de gener a les 17 hores.

També et pot interessar …