10 diciembre 2014


Convocats pel salesià Pablo Gómez, coordinador de Pastoral Juvenil de la Comunitat Valenciana, Murcia i Zaragoza, els salesians responsables de Pastoral Juvenil van participar en una trobada del 5 al 7 de desembre. La reunió que va comptar amb la presència del delegat de l’inspector, Juan Bosco Sancho, va tenir lloc en la casa salesiana San José de Valenciana i va estar dedicada principalment a la reflexió de l’Itinerari d’Educació en la Fe.

Els salesians Alberto Payá i José Joaquín Menge van orientar als delegats en la reflexió ja que formen part dels equips d’elaboració i redacció dels materials. La conclusió segons explica Pablo Gómez “és que hem de començar per la formació seriosa dels animadors que portaran avance aquest itinerari, que és una aposta de futur per a la nostra pastoral”.

Un altre gran bloc de reflexió va girar entorn del model de Centre Juvenil, per a aportar l’opinió del grup en la reunió de l’Equip de Pastoral de la Inspectoria que tindrà lloc aquest mes. Al llarg de la trobada també va haver-hi temps per a repassar el primer trimestre del curs, amb especial atenció a les convocatòries d’Animació Vocacional, a les trobades d’itinerari de la nostra zona, previstos en el segon trimestre, la marxa de les Escoles d’Animació i les federacions i les propostes del Moviment Juvenil Salesià, sobretot la trobada d’aquest estiu a Torí amb motiu del bicentenari.

“Ha sigut una ocasió imprescindible per a compartir la reflexió, conviure entre germans, distribuir i organitzar les tasques, i conèixer de primera mà la situació de la pastoral en les nostres cases”, conclou el coordinador de Pastoral Juvenil.

També et pot interessar …