10 diciembre 2014

Un nou mes de desembre va arribar a Canàries amb la tradicional engegada d’una nova edició de l’Escola de Formació d’Animadors Juvenils, celebrada del 5 al 8 de desembre a La Orotava, i en la qual cada any s’acull a més d’un centenar de joves procedents de diferents punts de la geografia canària que dediquen el pont a ampliar la seua formació.

Des de la Delegació de Pastoral juvenil es presenta any rere any una àmplia oferta formativa i d’activitats per als animadors responsables de l’itinerari d’educació en la fe i les activitats dels centres juvenils. Cada casa salesiana participa en aquestes iniciatives formatives catalogades per molts dels participants com el millor moment del curs. 

Actualment aquests cursos formatius capaciten a tots els joves canaris amb inquietuds educatives des de l’animació juvenil. Partint de la necessitat de formar als joves a través d’una formació de qualitat que els permeta desenvolupar la seua labor d’educació en el temps lliure, s’ofereix anualment aquesta experiència a través de la qual s’han format nombroses generacions d’animadors canaris.

Galeria completa de l’Escola ací
 
 

També et pot interessar …