5 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

La representació teatral de ‘El Bressol del Mesías’, el tradicional pessebre del grup Tesalín de Saleisans Sant Vicent Ferrer i l’Associació de AA.AA., cobra enguany un significat especial posat que serà una edidió extraordinària que forma part del programa de celebració del Bicentenario del Naixement de Don Bosco.

Les funcions tindran lloc el 12 i 13 de desembre en el Teatre de la presència salesiana. Els 200 col·laboradors que ja estan ultimant els detalls, faran possible un any més aquesta entranyable i tradicional representació nadalenca, coneguda com el pessebre dels salesians, un pessebre que és de tot Alcoi.

Per aquest caràcter extraordinari els personatges principals els representaran els qui i lo van fer entre els anys 1988 a 2001, quan eren alumnes del col·legi,i a aquests se sumaran els representants dels grups de la Família Salesiana, cooperadors, centre juvenil, filà Alcodians, entre uns altres. Al costat d’ells l’alcalde Toni Francés, i l’edil de Festes Jordi Martínez, així com els patrocinadors, formaran part dels components.

També et pot interessar …