5 diciembre 2014

La Confederació de Centres Juvenils Don Bosco, va celebrar a Burgos la seva trobada anual de Serveis Tècnics de les Federacions els dies 2 i 3 de desembre amb l’objectiu general de compartir estratègies de treball conjunt i formació entre el personal de la xarxa de federacions que conformen la Confederació.
 
Tots els anys la Confederació de Centres Juvenils Don Bosco organitza un espai de formació i treball col·laboratiu adreçat a les persones que treballen en el marc de les nou Federacions autonòmiques. En aquesta ocasió, s’han abordat diferents temàtiques que han girat al voltant de les necessitats de finançament de les federacions i de la pròpia Confederació.

Durant la jornada del dimarts 2 de desembre, els tècnics han pogut conèixer diferents enfocaments en matèria de finançament i han pogut debatre sobre ells: Serveis a oferir des de les federacions, Aniversari solidari, els socis col·laboradors com a font de finançament … Durant el dimecres dia 3 de desembre, la jornada s’ha centrat en aterrar propostes concretes que ens ajudin a definir una estratègia de finançament. Per a això s’ha utilitzat la tècnica de l’arbre de problemes i solucions.
 
També s’ha dedicat un espai informatiu per donar a conèixer diferents possibilitats de finançament a través de les diferents iniciativias de la Unió Europea. L’equip de treball ha dedicat un espai especial per a informar sobre el programa Europeu Erasmus +, coneixent la diferents possibilitats que el programa ofereix per als Centres Juvenils i Federacions.

S’han donat cita un total de 20 tècnics de les diferents federacions autonòmiques i de l’equip tècnic de la Confederació Don Bosco, que han estat acompanyats per David Arduengo (President de la Confederació), Neus Reboredo (Vicepresidenta de la Confederació) i Santi Domínguez (coordinador Nacional de Centres Juvenils salesians).

També et pot interessar …