4 diciembre 2014

Són molts els temes de l’agenda, des dels més tradicionals, sobre l’administració i l’animació de la Congregació, als reptes més específics, inherents als desafiaments peculiars d’aquest temps i els nous mètodes per afavorir la comunicació entre els sectors.

Del primer grup són sens dubte part l’informe sobre les visites extraordinàries – en aquest cas els de les Inspectories d’Itàlia Meridional i el Brasil Belo Horizonte- la distribució de fons per a les realitats missioneres; la presentació del pressupost per al 2015; i el nomenament de nous inspectors (per a les inspectories de: Antilles, Estats Units Est, Índia- Nova Delhi, Índia-Bangalore, Vietnam, Filipines Sud, Alemanya, i la Visitaduría d’Àfrica Tropical Equatorial).

Pertany al segon grup, però, la trobada entre els consellers de Sector sobre el treball realitzat en el semestre anterior i sobre el que es realitzarà en el pròxim, juntament amb la presentació dels criteris d’animació de cada sector a les Regions i Inspectories .
 
Altres temes específics d’anàlisi competeixen a convocar als capítols Inspectorials; la continuació de la reflexió sobre el vademecum del Capítol General; el Projecte Europa; o les directrius per a la visita extraordinària, entre d’altres.

Cal destacar també la programació del calendari dels pròxims esdeveniments del Consell General per a tot el 2015. Per la seva banda, durant la mateixa sessió d’hivern es duran a terme a la Casa General el Curs per Inspectors recentment nomenats (del 8 al 20 de desembre ), les Jornades d’Espiritualitat de la Família Salesiana (del 15 al 18 de gener de 2015) i la trobada amb el Consell General de les Filles de Maria Auxiliadora (21 de gener de 2015), renovat després de les eleccions del XXIII Capítol General de l’Institut.

 

També et pot interessar …