4 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 120%; text-align: left; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: «Calibri»,serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: «Droid Sans Fallback»; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: «Calibri»; font-size: 11pt; }

Diumenge passat, dia 23 de novembre, va tenir lloc la presentació dels 27 equips federats que conformen el Club Esportiu don Bosco per de la Presència Saleiana de València a la campanya 2014-2015. Actualment els esportistes federats cobreixen un arc d’edats que va des dels pre-benjamins als juvenils. Les modalitats esportives són futbol i bàsquet, en categories masculina i femenina.
A més dels 350 esportistes federats, la presència salesiana compta amb altres 245 esportistes inscrits en les competicions de l’esport escolar valencià.

Va començar l’acte amb la presentació de cadascun dels equips. A continuació, davant multitud de famílies congregades per a l’esdeveniment, van dibuixar sobre la gespa del camp de futbol el número 200 que recorda l’Any Bicentenari del naixement de don Bosco.

Don Fernando Carrasco, en representació de la directiva del club don Bosco, va presentar als pares i mares dels esportistes les línies educatives fonamentals per a la campanya 2014-2015. Va tancar l’acte don José Joaquín Gómez Palacios, director de la presència salesiana, animant a tots a seguir les petjades de don Bosco, fent de l’esport instrumente per a aconseguir “honrats ciutadans i bons cristians preparats per a jugar el partit de la vida”

El Club Esportiu don Bosco ha complit recentment 50 anys d’existència; temps dedicat a fer de l’esport un instrument educatiu per a xiquets i joves del barri i de la ciutat de València.

També et pot interessar …