2 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

El dijous 27 va tenir lloc a Godelleta una trobada formativa que va agrupar a uns vint professors de tots els col·legis salesianos de la Comunitat Valenciana, Murcia i Zaragoza.

El primer objectiu d’aquesta reunió va ser compartir experiències entorn de l’eina didàctica Moodle basada en les tecnologies de la informació i la comunicació, que compta amb desenes de milions d’usuaris en el món, i permet al professor organitzar sessions d’aprenentatge, (fins i tot programar exàmens),  que poden dur-se a terme fóra de l’aula.
 
Un altre objectiu era compartir experiències de bones pràctiques. En aquest sentit, els participants van tenir ocasió d’escoltar les intervencions de dos col·legis en els quals l’aplicació s’utilitza des de fa temps: Elx i Cartagena. Aquest últim col·legi també va compartir experiències entorn de l’EVA (Entorn Virtual d’Aprenentatge), dissenyat per Edebé.


El tercer objectiu va consistir a crear una comunitat Moodle en tota la inspectoría, facilitant l’intercanvi d’experiències, i la utilització d’un bàndol de recursos comú basat en aquest entorn.

També et pot interessar …