1 diciembre 2014

L’edil de Participació, Mercès Menor, ha anunciat la persona i entitat guanyadores de les Medalles d’Or 2014, un guardó engegat l’any passat per l’ajuntament per a reconèixer els mèrits individuals i associatius al llarg de l’any en curs.


No s’ha volgut deixar passar l’ocasió de reconèixer a l’aspirant, Centre Juvenil Don Bosco. Encara que la comissió ha entès que “no hi ha hagut una actuació tan destacada o de tanta rellevància durant 2014”, deia Menor, “sí reconeixem la seua gran trajectòria i labor continuada durant molts anys, de la qual s’han beneficiat i se seguiran beneficiant centenars de joves de Villena, per la qual cosa per unanimitat es va acordar concedir-los un reconeixement concorde a la importància del seu treball: la Medalla d’Or de Villena”. D’aquesta manera, concloïa, han començat a donar-se els passos per a l’obertura d’aquest expedient, per la qual cosa en un futur pròxim se’ls farà lliurament oficial d’aquest reconeixement.


Tal com ja se sabia, l’atleta Vicente Juan García, únic candidat, ha resultat mereixedor de la Medalla d’Or en la categoria individual, en reconeixement als seus últims triomfs esportius, i més concretament al fet d’haver superat el repte de finalitzar el Gran eslam 5 Continents, 5 carreres de 100 milles senar-stop en diferents parts del món.

En categoria col·lectiva eren tres entitats les nominades, recaent finalment el guardó en l’Associació de Veïns del Rabal i l’Associació pro-Restauració de l’Ermita de San José. Independentment de la seua trajectòria i assoliments, s’ha decidit atorgar aquest reconeixement després d’aconseguir durant 2014 la catalogació de les Festes de l’Edat mitjana com a Festes d’Interès Turístic Autonòmic.

Els reconeixements seran lliurats en un acte oficial a celebrar en el Saló de Plens de l’ajuntament el pròxim 6 de desembre, a les 12 hores, coincidint amb la celebració del Dia de la Constitució.

No obstant açò, explicava Menor, s’ha entès que les altres dues entitats aspirants mereixien igualment un guardó per la seua labor. D’una banda, l’ajuntament lliurarà al Grup Promotor del Fòrum Econòmic i Social el Diploma de Serveis Distingits en reconeixement a l’esforç altruista i desinteressat que han fet els seus integrants, treballant durant més de dos anys en la imminent creació del Fòrum Econòmic i Social, una “eina fonamental de participació ciutadana que serà molt útil per a l’ajuntament i la ciutat”, deia Menor, sense aclarir en quin moment concret es farà lliurament de dit diploma.

També et pot interessar …