27 noviembre 2014


Tallers de Prevenció de Riscos Laborals, Primers Auxilis, Intel·ligència emocional i Riscos d’Internet. Diverses han sigut les activitats que aquest mes de novembre s’han desenvolupat amb els alumnes de cicles formatius.  


Tots els primers, tant de grau mitjà com de grau superior, han realitzat un taller d’Intel·ligència emocional, amb la col·laboració de l’Escola de Negocis CESTE, on han descobert la importància d’expressar i canalitzar les seues emocions, a més de conèixer una mica més als seus companys de classe.


Els segons de grau mitjà, a través de la Policia Nacional, han descobert quins són els Riscos d’Internet, la importància de les seues accions en la xarxa, el perill que es pot tenir amb determinades accions, els delictes informàtics que es poden estar cometent sense assabentar-se.


A més quatre cursos de grau superior, van poder realitzar un taller de 3 hores de durada de Prevenció de Riscos Laborals, on van conèixer de primera mà els riscos concrets que es poden trobar en la seua professió, aprenent fins i tot a col·locar-se el arnés, provar diferents guants de seguretat, etc… I també Tècniques de Primers Auxilis, practicant com salvar a una persona que s’ennuega, aprenent la maniobra Heimlich, o practicant com es realitzaria una reanimació *cardiopulmonar. Aquests tallers van ser realitzats gràcies a la col·laboració de la CREA.

També et pot interessar …