26 noviembre 2014

La Família Salesiana de l’Obra “Purísima Concepción – Manuel Lora Tamayo” de Jerez de la Frontera, va celebrar el divendres 21 de novembre, el preludi de la programació commemorativa del segon centenari del naixement de Sant Joan Bosco. Aquest esdeveniment va tenir lloc, coincidint amb la 750ª de la incorporació de Jerez a la Corona de Castella, al Palacio de Villavicencio del Alcázar, avui complex monumental, construït per mandat d’Alfonso X El Savi.

Van intervenir el Delegat Inspectorial per a la zona sud de la Inspectoria Maria Auxiliadora, Alejandro Guevara Rodríguez, l’alcaldessa de Jerez, Dª María José García-Pelayo Jurado i el director titular de la presència salesiana, Antonio Fernando García Reyes. Totes les exposicions van girar entorn de la preciosa figura de Don Bosco, el seu llegat i el  treball  necessari que desenvolupa la Societat de Sant Francesc de Sales en favor dels de Jerez en general i de la seva joventut, en particular. Així mateix, va ser presentat el programa anual d’actes.

La gala, mantinguda per D. Manuel Anselmo Tomé Ríos, va arrencar amb un extracte del vídeo commemoratiu del Cinquantenari de la Casa, ofert en senyal de gratitud per l’Associació d’Antics Alumnes als seus estimats Salesians, per concloure amb un espectacular fermall flamenc. Posteriorment, tots els presents van passar a l’Oratori de la Mesquita, per gaudir d’un moment de pregària davant Maria Auxiliadora, i concloure brindant amb una copa de Jerez per Don Bosco i el Bicentenari del seu naixement.
 

 

També et pot interessar …