24 noviembre 2014

Així, davant un Saló Multiusos del Palacio Municipal Castillo de Luna ple, el col·legi dels Salesians iniciava aquest acte inaugural a les vuit en punt de la tarda amb el missatge audiovisual del Rector Major dels Salesians, Don Ángel Fernández Artime, que animava a la comunitat salesiana i a tots els joves del món a participar d’aquest any sant "sense grans artificis, sinó aprofundint en les nostres arrels".
 
Conclòs aquest missatge, i després de constituir la taula presidencial d’aquesta presentació pel director del col·legi dels Salesians, Antonio García, el Delegat Inspectorial de la Inspectoria de Maria Auxiliadora, Alejandro Guevara, i l’alcaldessa de Rota, Eva Corrales, es descobria el cartell anunciador del Bicentenari de Don Bosco. Una obra del jove alumne del col·legi dels Salesians, Mario Muñoz Sánchez, que va ser rebuda amb la interpretació d’una peça musical a càrrec dels músics Raúl i Antonio Bernal, així com amb un afectuós aplaudiment de tots els presents a l’acte.
 
Instants després prenia la paraula el director del col·legi, Antonio García, per explicar que la celebració del Bicentenari del Naixement de Don Bosco per part de la comunitat salesiana no consisteix en la simple elaboració d’un programa d’actes o esdeveniments. "Sinó que tot el que anem a viure en aquest any ens va ajudar a estimar més als joves de Rota ja apropar-nos més als joves més necessitats", ha manifestat Antonio García.
 
Posteriorment, el mateix Antonio García i Alejandro Guevara, en nom del col·legi dels Salesians van fer entrega d’un obsequi de gratitud tant a l’alcaldessa de Rota, Eva Corrales, com a la Germandat de la Veracruz, a la Banda de Cornetas i Tambores Zoilo Ruíz Mateosi l’autor del cartell Mario Muñoz Sánchez per la seva implicació amb la comunitat salesiana i la seva col·laboració en la celebració d’aquest bicentenari.
 
Tot seguit, Alejandro Guevara va dirigir unes paraules als presents en què va exalçar la figura de Don Bosco, alhora que va definir aquest any del bicentenari del seu naixement com "un any jubilar que volem viure amb un profund sentiment de gratitud i alegria" i "una oportunitat per a una renovació personal, pastoral i espiritual".
 
Finalment, l’alcaldessa, Eva Corrales, va tancar l’acte felicitant a tots els salesians i salesianes per la celebració del bicentenari del naixement del seu fundador, alhora que va posar en valor el treball del Col·legi Salesià de Rota en pro dels nens i joves de la localitat del que va manifestar sentir-se particularment "orgullosa com a filla de Rota i com a mare".
 
Finalment, una oració dirigida pel director del centre, Antonio García, la interpretació d’una nova peça per part dels germans Bernal, i un brindis per Don Bosco regat amb la típica Tintilla de Rota donaven per acabat aquest acte salesià.
Galeria completa aquí

També et pot interessar …