24 noviembre 2014


La casa salesiana Sant Joan Bosco de València ha acollit la trobada dels sectors prejuvenils dels centres juvenils de la ciutat, Entre Amics i Amics, i Porta Oberta de Borriana. El 22 de novembre ha sigut un dia de convivència i alegria per a quasi quatre-cents xavals, acompanyats dels seus monitors i de quatre salesians.
Coneixement, joc i convivència ha sigut el trinomi sobre el qual s’han assentat les activitats d’aquest divertit dia. Des de mig matí, els xics i xiques, motivats després d’una graciosa ambientació pels monitors d’Entre Amics, han participat en un gran joc.
Després del dinar en el pati i una estona de temps lliure, va arribar el temps dels esports i més tard, del berenar. Va tancar la jornada la Bona vesprada i els himnes de cadascun dels prejuvenils.
Diego Forcano, coordinador de Dinamita Verda –el sector prejuvenil de Porta Oberta- es felicitava del dia tot just passat: “Ha sigut una jornada de coneixement, joc i convivència, perfectament organitzada pels monitors d’Entre Amics”. I va afegir: “És important que es coneguen els xics i xiques dels diversos centres, entre altres coses per a motivar la seua participació en l’acampada de primavera al Campello”.

També et pot interessar …